Ліга Європи. Київське “Динамо” перемогло “Брюгге”

Київське «Динамо» в гостях обіграло «Брюгге» та стало другим, слідом за «Шахтарем», українським клубом в 1/8 фіналу Ліги Європи.

“Як і тиждень тому на НСК «Олімпійський», обидві команди діяли надзвичайно обережно, гра мала в’язкий характер. Спочатку м’ячем більше володіли динамівці, але ближче до перерви територіальна перевага перейшла до господарів.

Та й атакували гравці «Брюгге» трохи гостріше, хоча ударів по воротах у першому таймі загалом було обмаль, – пише Українська асоціація футболу. 

-Оскільки рахунок 0:0 не влаштовував «Динамо», по перерві більшої активності слід було очікувати саме від киян. Проте ближчими до успіху знову були їхні суперники, і лише стрибок Бущана врятував гостей, коли по воротах пробивав Баджі.

І тільки з виходом Шапаренка на 68-й хвилині в діях біло-синіх з’явилася гострота. І на 83-й хвилині динамівці знайшли свій шанс в атаці. Родрігес віддав на хід Циганкову, Віктор прострілив у центр, і Буяльський, який забивав «Брюгге» тиждень тому, в один дотик відправив м’яч під поперечину. 0:1. Київський клуб уперше з 2011 року переміг на виїзді в плей-офф єврокубків”.

Фото uefa.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *