Ліга Європи: “Динамо” ускладнило собі боротьбу за путівку

Підопічні головного тренера київського “Динамо” Олексія Михайличенка переконливо виглядали в першому таймі, а в другому залишилися в меншості та дозволили господарям здобути вольову перемогу, – йдеться на сайті Української асоціації футболу.

-Для того, щоб гарантувати собі путівку до плей-офф Ліги Європи, не відкладаючи вирішення цього завдання до останнього туру, киянам потрібна була перемога в Мальме. Але вже на 2-й хвилині гості поступалися в рахунку. Перший же кутовий у виконанні господарів завершився м’ячем у ворота Бущана: відзначився центральний захисник Бенгтссон. Динамівці ще до 5-ї хвилини відповіли двома моментами — Буяльський із передачі Миколенка пробив у зону, яку контролював голкіпер, а Вербич влучив у захисника.

Ще ближчим до успіху словенець був на 15-й хвилині, коли після пасу Буяльського пробив низом із близької відстані, але Далін ногою відбив м’яч. А невдовзі аналогічна поперечна передача Буяльського знайшла Миколенка, і той розстріляв ворота шведів. 1:1.

Загалом «Динамо» в першому таймі демонструвало гарні швидкості, вдало застосовувало пресинг та переважало господарів у володінні м’ячем і кількості створених моментів. Тому другий гол гостей виглядав цілком закономірним. Знову передачу вздовж лінії воріт виконав Буяльський, а крапку цього разу поставив Циганков.

Другий тайм розпочався так само, як і перший, — із голу господарів зі стандарту. Відзначився 37-річний Розенберг, який проводив останній матч у кар’єрі перед своїми вболівальниками. Ігрова перевага динамівців після перерви розтанула, і невдовзі шведи знову вели в рахунку — Ракіп, який вийшов на заміну, завдав ефектного удару під поперечину. 3:2.

У середині тайму кияни залишилися в меншості після того, як Сидорчук отримав друге попередження. І навіть після цього біло-синім вдалося змінити перебіг гри — Вербич вдало підставив ногу під пас Циганкова зі штрафного. Але останнє слово все ж залишилося за господарями — знову забив Розенберг. Динамівці поступилися — 3:4, і тепер здобувати путівку до плей-офф їм доведеться в останньому турі в поєдинку з «Лугано».

Українська асоціація футболу

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *