Ліга чемпіонів: “Динамо” не змогло дати бій “Барселоні”

У Києві футболістів столичного “Динамо” спіткала невдача. Розраховувати на успіх у грі з іменитим суперником була майже неймовірно. “Барселона” розгромила “динамівців” в рамках чергового туру Ліги чемпіонів, забивши чотири “сухі” м’ячі.

“Можна було сподіватися, що кадрова ситуація в «Динамо» за час, що минув після поєдинку 3-го туру в Барселоні, покращиться, – йдеться в матеріалі на сайті Української асоціації футболу. – Натомість біло-сині зазнали нових втрат, хоча дехто й повернувся до основної обойми, зокрема, Бущан, Миколенко, Караваєв і Шапаренко. Порівняно ж із грою в Прем’єр-лізі проти «Інгульця» Мірча Луческу змінив форварда. Замість Супряги на вістрі атаки з перших хвилин діяв номінальний вінгер Вербич. Доволі незвично виглядав і стартовий склад «Барселони», в якому були відсутні Мессі, Фаті, Піке, де Йонг та Серхі Роберто, що залишилися в Іспанії, а Грізманн, Дембеле та Жорді Альба опинилися в запасі.

Початок матчу пройшов на зустрічних курсах, домінування каталонців не спостерігалося. Кияни щільно грали із суперниками в захисті, не залишаючи їх без нагляду у своєму штрафному, а за будь-якої нагоди вибігали в контратаки, й один із прострілів Де Пени міг створити гостям проблеми, але ніхто з біло-синіх не встиг його замкнути. Небезпечно динамівці розіграли й штрафний, завершивши його ударом Де Пени, який парирував тер Штеген.

Ближче до перерви «Барселона» збільшила перевагу у володінні м’ячем, але саме в цей відрізок кияни створили свої найгостріші моменти. Після прострілу Кендзьори Буяльський був готовий завдавати завершального удару з убивчої позиції, але Вербич невчасно трохи змінив напрямок польоту м’яча. А перед самим свистком на перерву ще один удар Де Пени з гострого кута потягнув тер Штеген.

На початку другого тайму «Динамо» провело дві дуже гострі контратаки, але знову їм не вистачило останнього пасу. Після цього «Барселона» повела в рахунку. Правий захисник Дест підключився до атаки, пройшов до штрафного та пробив низом. 0:1. Невдовзі Брейтвейт після кутового закріпив перевагу гостей, а потім він же реалізував пенальті, призначений за фол Попова проти нього самого. Остаточний рахунок встановив Грізманн, який вийшов на заміну. Біло-сині ж свої моменти не реалізували”.

Склади команд:

Фото uefa.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *