Футболісти “Колоса” із села Ковалівка на Київщині здобули путіку до Прем’єр-ліги

Сенсація у футболі: 8 червня «Колос» із села Ковалівка Васильківського району Київської області переміг одеський «Чорноморець» і буде грати у Прем’єр-лізі. Перший поєдинок в Одесі закінчився нічиєю.

На сайті Української асоціації футболу розповідається, що “у Ковалівці у ворота «Чорноморця» було призначено три 11-метрові. Перший із них, у виконанні Лисенка, воротар одеситів Літовченко парирував, однак два інші реалізував Гавриш. У «моряків» було кілька нагод забити у відповідь, але вони їх змарнували. Зокрема, Гошкодеря влучив у стійку з близької відстані. У другому таймі у грі сталася 15-хвилинна пауза: арбітр був вимушений призупинити матч через безлад на гостьовій трибуні”.

“Колос”. Море радощів від перемоги. Фото із Фейсбук-сторінки “Колоса”
Скріншот із “Фейсбук-сторінки “Колоса”.

Того ж дня відбувся й інший матч за право виступати в елітному дивізіоні. У Луцьку зустрічалися “Волинь” і львівські “Карпати”.

“Рахунок у Луцьку відкрили гості: Кльоц відзначився прямим ударом зі штрафного. Але ще до перерви екс-гравець «Карпат» Кожанов відновив рівновагу, влучно пробивши головою з передачі Цюпи. У другому таймі лучани мали шанс повести в рахунку, але Бартулович влучив у поперечину. Потім господарі залишилися в меншості через вилучення Сімініна, а невдовзі в їхні ворота було призначено 11-метровий, який реалізував Понде. У компенсований час Мірошніченко зробив рахунок 1:3, а потім арбітр зупинив гру через неналежну поведінку вболівальників. Матч так і не було відновлено”, – йдеться на сайті Української асоціації футболу”.

Фото на головній із Фейсбук-сторінки “Колоса” 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *