Зірку англійського футболу арештували за підозрою у згвалтуванні

Британська поліція затримала у місті Манчестер 20-річного нападника футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» Мейсона Грінвуда – його підозрюють у згвалтуванні та спричиненні тілесних ушкоджень.

Як повідомляє Daily mail, дівчина спортсмена Геррієт Робсон розмістила у соцмережі декілька своїх фото та відео, на яких видно сліди від побоїв, і заявила, що це – справа рук Грінвуда. На світлинах – гематоми на руках, ногах, сідницях та обличчі. Робсон також опублікувала відео, на якому по її обличчю та тілу стікає кров. Вона супроводжувала цей пост словами: «Для всіх, хто хотів знати, що Мейсон Грінвуд робить зі мною насправді».

Крім того, дівчина виклала в мережу запис її розмови з Грінвудом, на якій чути, як той грубо до неї пристає. На аудіо Робсон кілька разів повторює, що не хоче вступати у статевий зв’язок із футболістом. Водночас спортсмен заявляє, що йому немає справи до того, що вона хоче. «Я попросив тебе чемно, і ти відмовилася. Що мені тепер, на твою думку, робити?» — так Грінвуд відповідає на заперечення дівчини.

Сьогодні футболіст перебуває під вартою для з’ясування деталей того, що сталося. Криміналісти побували в особняку Грінвуда вартістю 2 мільйони фунтів стерлінгів у престижному селі Боудон, графство Чешир.

Новина про арешт Грінвуда можуть поставити під загрозу його прибуткову спонсорську угоду з Nike.  Представник спортивного бренду заявив, що вони «глибоко стурбовані тривожними звинуваченнями» та «уважно стежитимуть за ситуацією».

У березні 2019 року Грінвуд став наймолодшим футболістом, який зіграв за «Юнайтед» у Лізі чемпіонів у віці 17 років. Він провів 129 матчів за клуб “Олд Траффорд”, забивши 35 голів.

Керівництво клубу «Манчестер Юнайтед» усунуло футболіста від тренувань та матчів на невизначений термін. Представник команди заявив, «МЮ» «не підтримує жорстокість». Сам Грінвуд поки що не коментує ситуацію.

У 20-річного Мейсона Грінвуда укладено контракт із «Манчестер Юнайтед» до 2023 року.

Вперше за збірну Англії Грінвуд виступив у 18-літньому віці: у 2020 році він вийшов  на заміну в матчі зі збірною Ісландії.

З Вікіпедії. «Манчестер Юнайтед» було заснований під назвою «Ньютон Гіт» в 1878 році. Клуб змінив свою назву на «Манчестер Юнайтед» 1902 року.

Сьогодні клуб — один із найуспішніших англійських клубів за кількістю трофеїв за всю історію, а за останні 20 років — найуспішніший клуб в Англії. Команда виграла 38 значних трофеїв з жовтня 1986 року, коли команду очолив Сер Алекс Фергюсон.

1968 року «Манчестер Юнайтед» став першим англійським клубом який виграв Кубок Європейських Чемпіонів, здобувши в фіналі перемогу над португальською «Бенфікою» з рахунком 4:1.

1999 року клуб вдруге виграв Лігу чемпіонів, здолавши в фіналі мюнхенську «Баварію» з рахунком 2:1. 2008 року «Юнайтед» втретє здобув головний європейський клубний трофей, обігравши у фіналі лондонський «Челсі».

У сезоні 2010—2011 «Юнайтед» виграв чемпіонат Англії в рекордний 19-й раз, випередивши при цьому «Ліверпуль», а у сезоні 2012—2013, 20-й раз. Крім того, клуб є другим (після Арсеналу) за кількістю здобутих Кубків Англії (12 перемог).

У травні 2015 року «Forbes» поставив «Манчестер Юнайтед» на третє місце в рейтингу найдорожчих футбольних клубів світу, оцінивши його у понад 3,1 мільярда доларів[4].

2000 року «Манчестер Юнайтед» посів друге місце у Списку найкращих футбольних клубів 20 століття за версією ФІФА.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *