Стало відомо, чому Андрій Шевченко пішов з посади головного тренера італійського клубу

Деякі обставини звільнення Андрія Шевченка з посади головного тренера італійського футбольного клубу “Дженоа” стали відомі журналістам.

У Шевченка виникла “напруженість” із представниками клубу щодо трансферної політики. Про це 15 січня повідомляє “Il Secolo XIX”. Питання стосувалося німецького півзахисника Надима Амірі, який виступає за “Баєр” із Леверкузена, і російського півзахисника, гравця збірної РФ та італійської “Аталанти” Олексія Мирончука.

Шевченко нібито хотів якнайшвидше побачити цих футболістів у складі “Дженоа”, але процес “не було розблоковано з кількох причин”. Через це відносини між тепер уже колишнім тренером і керівництвом клубу зіпсувалися, пише видання.

За даними видання, Шевченка могли звільнити ще раніше, але зробили це 15 січня.

“Дженоа” оголосив про призначення Шевченка 7 листопада 2021 року. За цей час клуб виграв лише раз в 11 матчах. “Дженоа” посідає передостаннє, 19-е місце у турнірній таблиці чемпіонату Італії, зазначають на сайті Серії А.

За інформацією порталу Tuttomercatoweb, під час переговорів про розірвання контракту між клубом і тренерським складом ішлося про 20 мільйонів євро компенсації для Шевченка та його тренерського штабу.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *