«Динамівці» перемогли «Олімпіакос» і вийшли до 1/8 фіналу Ліги Європи

Київське “Динамо” потішило уболіальників – учора у рідному місті здобуло перемогу над грецьким “Олімпіакосом” – 1:0.  Це була ювілейна,  сота, єврокубкова перемога в домашніх стінах.

За підсумком двох зустрічей (2:2 в першому матчі) – кияни отримали путівку до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Напередодні поєдинку наставник “динамівців” Олександр Хацкевич говорив: «Маємо агресивніше зіграти попереду та прагнути грати в більш атакуючий футбол». Чи вдалося?

“Дуже важкий матч, але ми раді добути таку важливу перемогу. Після перерви було видно, що наші гравці підсвідомо більше хотіли зберегти рахунок, хоч ми і просили грати вище і більше контролювати м’яч. У моментах, які виникали у наших воріт, чудово зіграли Бойко і наша оборона. Це був наш другий офіційний матч у цьому році, так що, зрозуміло, ми поки не в тонусі. По ходу гри нам доводилося боротися з великим фізичним і психологічним тиском”, – наводить слова Хацкевича прес-служба ФК “Динамо” (Київ).

Перемогу “динамівцям” приніс гол дебютанта Франа Соля.

А ось футболістам донецького “Шахтаря”, на жаль, не вдалося порадувати своїх фанів – вони програли 21 лютого у Німеччині “Айнтрахту” (1:4) матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи (перша гра – 2:2).

До речі, у Франкфурті на вболівальників “Шахтаря” скоїли напад прихильники “Айнтрахта”. За даними місцевої поліції, трьох українців атакували близько 15 вболівальників суперника. Після бійки одного з фанів донецького клубу шпиталізували з пораненням. Поліції не вдалося затримати нападників.

Хто вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.

“Айнтрахт” (Німеччина), “Арсенал” (Англія), “Бенфіка” (Португалія), “Валенсія” (Іспанія), “Вільяреал” (Іспанія), “Динамо” (Загреб, Хорватія), “Динамо” (Київ, Україна), “Зальцбург” (Австрія), “Зеніт” (Росія), “Інтер” (Італія), “Краснодар” (Росія), “Наполі” (Італія), “Ренн” (Франція), “Севілья” (Іспанія), “Славія” (Чехія), “Челсі” (Англія).

Матчі пройдуть 7 і 14 березня.

Фото із Фейсбук-сторінки “Динамо”

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *