Cин знаменитого гонщика Шумахера розпочинає кар’єру у «Формулі-1»

У неділю, 28 березня, автогонщики розіграють Гран-прі Бахрейну.

За престижну нагороду позмагається Мік Шумахер, син Міхаеля Шумахера, який був найуспішнішим гонщиком Гран-прі всіх часів.

Як повідомляє bbc.com, до 22-річного спортсмена цьогоріч буде суттєво посилено увагу, мабуть, жоден інший дебютант “Формули- 1” ніколи не опинявся під таким прискіпливим поглядом.

«Це мотивація і гордість. Я щасливий бути тут; я щасливий повернути ім’я Шумахера у “Формулу-1”, – сказав Мік журналісту.

“Сьогодні Шумахер сповнений оптимізму, який досяг того, що він описує як «мрію всього життя», і збирається відправитися в подорож, повну можливостей.

«Це дуже гарне почуття – бути з командою і знати, що це все, і я наближаюся до своєї першої гонки в F1», – говорить він.

З таким ім’ям завжди передбачалося, що Мік потрапить до “Формули-1”, і це стало ще більш ймовірним, коли, вигравши титул чемпіона Європи у “Формулі-3” в 2018 році, він приєднався до Академії водіїв “Ferrari”.

“Ferrari”, команда, з якою Майкл домігся більшості своїх успіхів, заявила, що її намір полягає в тому, щоб Мік в кінцевому підсумку брав участь в гонці на одній з їхніх машин. Але він повинен довести, що гідний цього…”

Дебютна машина Міка у “Формулі-1”.

Шумахер, швидше за все, буде брати участь у гонці ззаду. Його завдання – обігнати свого товариша по команді – ще одного новачка, росіянина Микиту Мазепина – і справити враження, де тільки може”.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *