Буковинець везе медалі з чемпіонату Арнольда Шварценегера і вітання для українців

Днями буковинець, багаторазовий рекордсмен, чемпіон світу та Європи, Микола Ткачук відвідав Сполучені Штати Америки.


У місті Коламбус, Штат Огайо, він взяв участь у змаганнях Арнольд Класік та чемпіонаті світу серед спортивних клубів із гирьового спорту.

Попередньо пройшовши процедуру зважування, Микола у перший день здобув золоту медаль серед професіоналів у ваговій категорії до 105 кг, у вправі ривок гирі 28 кг , повідомляє Північно- Бессарабський портал Вже наступного дня змагань Фестивалю Арнольд Класік та чемпіонату світу з гирьового спорту серед спортивних клубів WAKSC, українець  поповнив свій здобуток ще однією нагородою вищого ґатунку, на цей раз він отримав перемогу у вправі поштовх довгим циклом серед професіоналів у ваговій категорії до 105 кг гирі вагою 32 кг, – повідомляє місцеве видання acc.cv.ua.

Вже за сталою традицією Чемпіон зустрівся з живою легендою Арнольдом Шварценегером, поділився враженнями і зробив фото на згадку. Американський велетень, за словами Миколи Ткачука, не дивлячись на свій поважний вік, перебуває в чудовій фізичній формі. Він цікавився справами і передав вітання українцям.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *