Упоротий Вася б’ється тепер за виноград. І знову Ломаченко

У Нью-Йорку 11 грудня Василь Ломаченко виграв бій у Річарда Коммі із Гани і став Інтерконтинентальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації (WBO). Але! Дивовижно, проте Ломаченко виявився упоротішим навіть за Усика.

Усик спромігся видобути раціональне зерно з фейлів з «рускім міром» і перед боєм з Джошуа давав всі інтерв’ю українською і під час бою його команда зробила усе, щоб було максимально зрозуміло з якої країни він є боксер.

Натомість Ломаченко став у позу і після бою з Коммі вийшов не з прапором України, як було завжди, а з прапором Акермана, міста, в якому він народився…

Вася навіть біля свого будинку в Каліфорнії поставив цей прапор.

Ото смішне!

Не хочеш битися за тризуб, ну, то бийся за виноград…

Володимир Гевко

“Хвиля Десни”

У 2020 році “Український репортер” писав: знаменитий чемпіон світу з боксу у легкій вазі, улюбленець мільйонів громадян, українець Василь Ломаченко опублікував у своєму Instagram відео каналу “Корсунська пустинь”, в якому використані кадри з російськими спецпризначенцями.

Цей відеоролик явно не зрозуміють українці, усіх ті, хто хоробро захищає свою землю від путінської орди, від «руського міра», хто перебуває в рашистських казематах у Криму, на окупованій частині Донбасу.

Бо що чуємо і бачимо? Голос за кадром розповідає про силу православного духу. Словом про «скрєпи». І це супроводжується під відеоряд з тренувань російських спецпризначенців.

А закінчується відео словами: “Дякуємо за допомогу в зйомках ввічливих людей”. Це відео – чорно-біле. А на Ютуб-каналі “Корсунська пустинь” воно кольорове, де чітко проглядається російський триколор на нашивках обмундирування путінських спецпризначенців.

Невже Ломаченко не відає, хто вони, «ввічливі люди»? Саме ці звірі взимку 2014-го вдерлися до Криму, це – путінські військовики без розпізнавальних знаків, які блокували українські військові частини. Кремлівський завтроном згодом назвав їх російськими військовиками. А для нас ця «чемна наволоч», у якої руки по лікті в крові, є окупантами, лютим ворогом.

Малюнок Андрія Петренка.

Вони вбивають наших солдат, катують полонених, вирізають на їхніх тілах тризуби, морять голодом і холодом, розстрілюють у так званих «мирних коридорах». Це – хижа й ненависна орда нового століття! Для Ломаченка, який виходить на ринг під синьо-жовтим Державним стягом, це є новиною?

Досі йде війна з цими «ввічливо-гібридними». Часто простий нарід останні гроші віддає для того, щоб наші воїни мали кращу амуніцію, сучасну зброю, ліки, харчі. Жіночки-волонтерки у вільний від роботи час плетуть маскувальні сітки, збирають допомогу для фронту. Народ добре відає, що там, на сході країни – пекло. То чому ж Ломаченку так важливо було розмістити відео саме про «ввічливих людей»?

Від куль цієї загарбницької армади загинули тисячі й тисячі наших воїнів. В кожному місті, селі є могилки наших героїв-соколиків. Люди стають навколішки, зустрічаючи з фронту домовину з полеглим солдатом.

Тому й звертаємося до чемпіона Ломаченка: Василю, схаменіться, зніміть зі сторінки в Instagram цей чужинський відеоролик зі «скрєпами» та «ввічливими людьми»! А перед цим уважно подивіться на цю світлину біля Стіни пам’яті, що на Михайлівській плоші в Києві.

Але Ломаченко не захотів видалити відеоролик.

На цю тему:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *