Бокс: Усик перед боєм із Ф’юрі зустрівся у столиці Саудівської Аравії з українськими ветеранами

Знаменитий боксер Олександр Усик в Instagram розмістив відео, у якому знявся перед боєм із британським боксером Тайсоном Ф’юрі разом з українськими ветеранами у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

“Захисники України, серед яких енергетики, шахтарі, металурги, ветерани оборони Маріуполя, приїхали підтримати мене й усю Україну. Це наша спільна “Битва за світло”, – написав Усик.

Українська енергетична компанія разм з Усиком 8 травня запустили спільну кампанію “Битва за світло”, мета якої – привернути увагу світу до критичного становища української енергосистеми внаслідок російських ракетних атак і залучити додаткову допомогу міжнародних партнерів для її захисту й відновлення. Ідеться, зокрема, про постачання запасного комплектованння для всіх енергетичних компаній, які зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів, і додаткових систем ППО для України.

Кампанія “Битва за світло” стартувала напередодні бою Усика з Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу, який відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії.

Фото із сайту gordonua.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *