Бельгійський “Брюгге” виявився сильнішим за “Динамо”

Київським “динамівцям” не вдалося здолати бельгійський клуб “Брюгге” у кваліфікаційному раунді до Ліги чемпіонів. 

Як йдеться на сатйті Української асоціації футболу, “порівняно з першою зустріччю між цими командами у стартовому складі «Динамо» замість Сидорчука з Гармашем в центрі півзахисту з’явилися Шепелєв з Андрієвським, на правому фланзі Караваєва замінив Циганков, а на вістрі атаки грав не Бєсєдін, а новачок біло-синіх Родрігес, який уже встиг відкрити лік забитим м’ячам у згаданій останній грі з «Шахтарем». Натомість у «Брюгге» зміни були мінімальні. Лише замість Мітровича в центрі захисту з перших хвилин вийшов Мехеле.

На хід матчу вплинув швидкий гол, який вдався господарям. Буяльський розпочав атаку з глибини та сам її завершив. У гольовій комбінації взяли участь Андрієвський, Вербич та Миколенко, а результативного удару Віталій завдав у ближній кут після передачі з флангу.

Цей м’яч додав динамівцям упевненості, і на 17-й хвилині ще один їхній небезпечний випад зліва ледь не завершився забитим м’ячем, але Вербич схибив із непоганої позиції.
Узагалі лівий фланг атаки киян до перерви завдав супернику найбільше клопоту…

Що ж до «Брюгге», то, за винятком гострих кроссів від Соболя, гравцям бельгійського клубу в першому таймі довго майже нічого не вдавалося створити. Але перший же кутовий у їхньому виконанні виявився визначальним… 1:1 – і ситуація для «Динамо» стала загрозливою.

Другий тайм розпочався під рясним дощем… Справжнього тиску на ворота гостей киянам створити так і не вдалося. А в завершальні хвилини, коли обидві команди грали в меншості після вилучень Бурди й Тау, «Брюгге» взагалі зрівняв рахунок. Автогол Мехеле та м’яч Опенди в компенсований час на загальний підсумок протистояння вплинути вже не могли.

Київське «Динамо» вимушене відкласти мрії про виступ у Лізі чемпіонів ще на рік. Цього сезону кияни знову братимуть участь у груповій стадії Ліги Європи.”

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь.

«Динамо» (Україна) — «Брюгге» (Бельгія) — 3:3 (1:1)

Голи: Буяльський (6), Шепелєв (50), Мехеле (90+3, автогол) — Делі (38), Вормер (88), Опенда (90+5).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Шепелєв (Соль, 83), Буяльський, Андрієвський (Де Пена, 46), Циганков (к), Вербич (Бєсєдін, 69), Родрігес.

Запасні: Бущан, Сидорчук, Караваєв, Шабанов.

Тренер: Олександр Хацкевич.

«Брюгге»: Міньйоле, Мата, Делі, Мехеле, Соболь, Вормер (к), Рітс, Ванакен, Тау, Бонавентуре (Дьятта, 52), Окереке (Опенда, 81).

Запасні: Хорват, Мітрович, Схрейверс, Влітінк, Колс.

Тренер: Філіпп Клеман.

Арбітр: Іван Бебек (Хорватія).

Попереджені: Миколенко (55), Кадар (57), Бурда (61) — Тау (9), Мата (22), Окереке (79), Ванакен (86), Опенда (90+5).

Вилучені: Бурда (82) — Тау (84).

Перший матч — 0:1.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *