Президент Зеленський відреагував на скандал з великим цабе МВС Гогілашвілі

Через добу після хамської поведінки заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, який на блокпосту при в’їзді до зони ООС погрожував співробітникам правоохоронних органів і ображав їх, з’явилася реакція Глави держави.

Читайте про “стиль” поведінки Гогілашвілі в матеріалах:

Отже, Президент Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра. Про це очільник держави написав у Telegram.

Зеленський у своєму дописі стверджує: демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності, зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується.

Цитуємо:

“На мій погляд, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція. Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником.

Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин”.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – працює особистим помічником Володимира Зеленського, повідмляють ЗМІ.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *