Іван Салій радить силовикам не втрачати здоровий глузд і не заходити за червону лінію

Зупиняти завод, будову є неприпустимим – це злочинна дія, вважає президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Іван Салій. Він направив відкрите звернення до Генеральної прокуратури, СБУ, а також до Соснівського районного суду міста Черкаси. Звертає увагу на ситуацію з «наїздом» на відоме підприємство «Бетон Комплекс».

“Відкрите звернення

Де ті Черкаси?

Чому позивач звернувся саме в Черкаський суд Соснівського району з позовом, що ТОВ «Бетон Комплекс» не знаходиться за юридичною адресою, не має жодних виробничих потужностей, а його працівники є номінальними особами?

Чому не в Києві?

СБУ та Генпрокуратура не побачили в Києві майна і виробничих потужностей на заводі «Бетон Комплекс», який працює з 1970 року, має успішний трудовий колектив в 700 чоловік, сплатив у 2018 році податків 100,0 млн.грн.

СБУ і Генеральна прокуратура в Києві в умовах розвою ІТ виявила «курячу сліпоту» – не побачили ПБГ «Ковальська», де працює 4100 чоловік і сплачено 411,0 млн.грн. податків за попередній рік.

«Мишина возня» проти керівництва якогось агрохолдингу – як наслідок, арешт рахунків потужного підприємства в столиці. Абсурд!

Друзі силовики! Вам, як громадянам України, не личить втрачати здоровий глузд, заскакувати за червону межу: ви в своїх рейдерських паперах та схемах копирсаєтесь роками, а зарплату вам забезпечують цілодобово працюючі заводи і без вихідних.

Зупиняти завод, будову для силовиків є неприпустимим – це злочинна дія.

Держава – то економіка, а економіка – то завод, будмайнчик, кар’єр та поля-лани.

Все інше – надбудова, яка надає послуги, витрачаючи додану вартість від реального виробництва.

ПБГ «Ковальська» – підприємство бездоганної репутації, інноваційний лідер, працює принципово «по-білому», тут робітникам гідна увага і соціальний пакет, гарантована якість виробів.

ТОВ «Бетон Комплекс» захистить себе, як захистила себе від шантажу СБУ компанія «Тарян Груп» (Артур Мхітарян), як захистила себе від надуманих зборів компанія «Керамейя» (Іван Телющенко).

Виявляється, право на чесний, прозорий та ефективний бізнес потрібно виборювати не лише у рейдерів, а і у державних «слуг».

Сподіваюсь, епоха гідності таки настала 21.07.2019 року.

Не здаваймось!

Борімось!

З повагою президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів І.М. Салій

Читайте також:

https://youtu.be/TR7h9N6cNqo

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *