У Києві стартували «Ігри Нескорених»

Ці популярні змагання є фінальним етапом відбору кандидатів до національної команди, що цієї осені представлятиме Україну на світових «Іграх Нескорених» (Invictus Games) в австралійському Сіднеї.

Ігри Нескорених – міжнародні змагання в паралімпійському стилі. Засновником є принц Гаррі. Беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани.

Цьогоріч в національних Іграх беруть участь 175 учасників з 23-х регіонів. Вони представляють Збройні Сили України, Національну гвардію, Національну поліцію, Державну прикордонну службу та Службу безпеки України, добровольчі підрозділи та ветеранство. До складу збірної України будуть відібрані 15 спортсменів.

Збірна України вдруге братиме участь в Invictus Games. Торік в Торонто під час свого дебюту на світових «Іграх Нескорених» українська команда стала однією з найкращих серед 16 учасників, завоювавши загалом 14 медалей, 8 з яких – золоті.

«Invictus Games-2018» відбудуться 20-27 жовтня в Сіднеї (Австралія). Вони будуть уже четвертими. Планується, що участь у цьогорічних змаганнях візьмуть 19 збірних.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *