Хацкевич посилює захист: «Динамо» підписало контракт ще з одним новачком

Кияни поповнили свій склад хорватським захисником Йосипом Піваричем.

Допомагати «Динамо» вирішувати проблеми гри в обороні буде хорватський захисник Йосип Піварич. 28-річний футболіст перейшов до Києва із загребського «Динамо». Контракт із Йосипом підписали на три роки, а сам футболіст уже визначився з ігровим номером – 23, повідомляє офіційний сайт «Динамо». За традицію офіційна сума трансферу не розголошується. З неофіційних джерел відомо, що кияни заплатили за хорвата близько 2 млн євро.

«Динамо» Київ – великий клуб, який завжди ставить перед собою високі завдання. У послужному списку клубу безліч трофеїв. Я дуже щасливий стати частиною такого великого клубу. Це знаменитий на весь світ клуб, який майже щороку виступає в Лізі чемпіонів. Нехай у цьому році «Динамо» не потрапило до Ліги чемпіонів, але обов’язково потрапить до Ліги Європи і досягне там великих успіхів. Перед трансфером я радився зі своїм співвітчизником Домагоєм Відою. Він розповідав тільки хороше про київське «Динамо», – розповів новачок після підписання контракту.

Нагадаємо, що раніше «Динамо» також підписало контракт з польським захисником Томашем Кенджорою. Хацкевич розраховує на обох новачків, які, за задумом тренерського штабу, повинні закрити проблемні позиції на обох флангах захисту.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *