Чемпіонат України з велоспорту. Лідирують харків’яни

У Львові другий день поспіль тривають змагання в рамках зимового чемпіонату України з велоспорту (трек). Вони відбуваються на арені під дахом – єдиній в Україні спортивній споруді такого типу.

Як розповів «Українському репортеру» головний суддя змагань, віце-президент Львівської обласної федерації велоспорту Володимир Набойщиков, участь в чемпіонаті беруть 30 команд, у складі яких 270 спортсменів (всі вікові групи). Настрій в усіх бойовий, кожен хоче довести, що є кращим на дистанції.

Перший день змагань, 15 лютого, показав, хто підготувався якнайкраще. Гарний клас демонструють харків’яни. Так, в гіті на 500 метрів (жінки) перемогла Вікторія Бондар з Харкова. У цій же дисципліні серед дівчат перемога дісталася також харків’янці – Аллі Білецькій.

У гіті на тисячу метрів (юніори) привітаймо з успіхом ще одного харків’янина – Єгора Коробова. В гонці на 500 метрів (юніори) кращим був також представник Харкова – Богдан Данильчук.

Серед чоловіків у цій гонці на тисячу метрів перемогу здобув Андрій Куценко зі Львова.

16 лютого – другий день змагань. У програмі – командна гонка переслідування: 3 і 4 кілометри, а також індивідуальна гонка переслідування – 2 кілометри.

Графік змагань можна подивитися за посиланням

Фото надане Володимиром НАБОЙЩИКОВИМ

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *