Уперше на новому велотреку проходить чемпіонат Києва

Стартував чемпіонат Києва з велосипедного спорту  серед усіх вікових категорій. Змагання триватимуть два дні — 19 і 20 липня.

За нагороди борються до 100 учасників, зокрема чимало учнів зі спортивних шкіл міста. Чемпіонат проводять під егідою департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, а також Київської міської Федерації велосипедного спорту України. У програмі змагань 19 липня — гіт 200 метрів з ходу, спринт, а також гіт 500 метрів з місця. 20 липня — спринт, командний спринт, групова гонка по очках, гонка скрейтч. І, звичайно, завтра нагородять переможців.

Велосипедисти у захваті від нового велотреку, багато хто вперше випробував його покриття. Юні учасники змагань прибули сюди разом з тренерами, які їх усіляко підтримують, дають фахові настанови та поради. Відчувається, що Київський велотрек узяв хороший “розгін”, бо сюди після багатьох років перерви нарешті завітали змагання. А це вже перемога, говорить голова Київської міської федерації велосипедного спорту України Вікторія Ткаченко.

“Український репортер” готує розгорнутий фоторепортаж з цієї події.

На цю тему читати тут:

Леонід БОРИСЕНКО

Фото Кирила ХМІЛЬОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *