Три дні “велобачення” в столичному регіоні (+фото)

Протягом  трьох днів у столиці України, а також на території Київської області основними учасниками гучних спортивних заходів були велосипедисти. Адже 26 – 28 травня багато хто мав змогу подивитися на  захоплюючі перегони під час престижної Міжнародної велогонки Race Horizon Park.

Про цю подію кажуть, що ці змагання для України — своєрідне “велобачення” з багатьма родзинками та приємними моментами. До Києва прибули велосипедисти 21 команди із різних країн.

Таїса Наскович (Білорусь), Алсбета Павлендова (Словаччина) та Марина Іванюк (Україна).

Серія велозмагань стартувала 26 травня на відомому олімпійському кільці в Чабанах (чоловіча категорія 1.2 Horizon Park Race for Peace).

27 травня, під час святкування Дня Києва, українська столиця приймала вже чоловічу гонку серії Horizon Park Race Maidan, а також жіночі велоперегони Horizon Park Women Challenge.


Київська область також була в епіцентрі “велобачення”. В неділю, 28 травня, у Вишгородському районі  пройшли змагання серед жінок VR Women ITT.

– За допомогою Race Horizon Park ми заново відкриваємо велоспорт для України і все більше відкриваємо при цьому Україну світові, – упевнений президент Федерації велоспорту України, голова організаційного комітету Race Horizon Park Олександр Башенко.

https://www.youtube.com/watch?v=1FzD1m9xGC4&t=52s

Більше про міжнародну велогонку та переможців змагань можна прочитати на сайті  http://www.racehorizonpark.com

Попередній матеріал на цю тему дивіться тут

Фото на головній сторінці: Тріумфаторки жіночих велоперегонів Horizon Park Women Challenge Таїса Наскович (Білорусь), Алсбета Павлендова (Словаччина) та Марина Іванюк (Україна).

Леонід ФРОСЕВИЧ
Фото Олексія ІВАНОВА

Like

Леонід Фросевич

Головний редактор “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *