Стали відомі нові подробиці падіння гелікоптера з дворазовим олімпійським чемпіоном

Національна рада з безпеки на транспорті США розкрила нові подробиці авіакатастрофи, в якій загинув знаменитий баскетболіст Кобі Брайант і ще вісім осіб.

Вертоліт Кобі Брайанта «облетів 10 разів» перед тим, як розбитися. Дані показують, як вертоліт S-76 кружляв близько 15 хвилин, перш ніж він врізався в схил гори в Калабасасі, приблизно в 20 милях від центру Лос-Анджелеса.

Час, що минув від початку падіння особистого гелікоптера Брайанта до удару його об схил гори становить близько однієї хвилини. В останній момент судно намагалося вийти з щільних хмар і нахилилося вліво. Після цього зв’язок з ним було втрачено. Точної причини аварії в Раді не назвали, однак Хомменді зазначила, що протягом польоту у судна не було будь-яких поломок.

Крім того, представник NTSB розповіла, що гелікоптер Брайанта на жаль не було обладнано чорним ящиком і системою попередження зіткнень з наземними об’єктами. За її оцінками, розслідування обставин того, що сталося займе близько року.

Український репортер” повідомляв, що вертоліт з Брайантом на борту розбився 26 січня. З дев’яти пасажирів не вижив ніхто. Разом з баскетболістом летіла його 13-річна дочка Джіанна.

Брайант здійснював політ на вертольоті Sikorsky S-76B, який вважається одним з найбезпечніших в світі. Очевидець розповів, що перед падінням судно летіло дуже низько і видавало «неправильні звуки». Відзначається, що в цей час над місцевістю навис щільний туман.

У спортсмена залишилися дружина і три доньки. За повідомленням TMZ, в останній день перед катастрофою Кобі разом із трирічною Бьянкою відвідали торговий центр Fashion Island в Ньюпорт-Біч і весело провели час.

Протягом своєї блискавичної кар’єри Брайант виступав за клуб «Лос-Анджелес Лейкерс». Разом з командою він виграв п’ять чемпіонських титулів Національної баскетбольної асоціації (НБА), в активі американця два олімпійських золота.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *