На території столичного велотреку відкрили безкоштовну велосипедну школу

Після реконструкції Київський велотрек отримав нове життя. Тут уже півроку повним ходом відбуваються різноманітні вело-змагання, а нещодавно на базі спортивного комплексу відкрили велосипедну школу. Підготовка спортсменів відбуватиметься за двома напрямками: трек та шосе.

«Сьогодні триває набір майбутніх спортсменів до груп початкової підготовки, де навчатимуться діти віком від 10 до 18 років. Заняття – тричі на тиждень. Одна група тренуватиметься у понеділок, середу та п’ятницю, інша – у вівторок, четвер та суботу. Навчання у велосипедній школі безкоштовне», – розповів у коментарі «Українському репортеру» директор столичного велотреку Володимир Мельник.

Цікаво, що інфраструктура арени дозволяє учням школи займатися велоспортом впродовж календарного року. За словами Володимира Мельника, поки погодні умови дозволятимуть, учні школи тренуватимуться безпосередньо на велотреку. З настанням холодів – до послуг юних спортсменів три великі зали, розташовані у приміщеннях велотреку: зала для аеробних навантажень, тренажерна зала та велостудія.

Тож велоспортом у новій школі можна буде спокійно та ефективно займатись як влітку, так і взимку. До слова, для школярів зробили зручний графік тренувань. У будні заняття розпочинатимуться о 16:00 та триватимуть півтори години, що не заважатиме навчанню дітей у загальноосвітніх школах. До речі, відкрили велошколу за учсті Київського міського голови Віталія Кличка. Мер на велосипеді принагідно зміг особисто випробувати і велотрек.

Особливо сильним у новій велосипедній школі є тренерський штаб, який очолив Віктор Осадчий – дуже досвідчений та фаховий наставник. Віктор Петрович – заслужений тренер України, який за свою кар’єру підготував 21 чемпіона світу та 27 чемпіонів Європи. Він тривалий час очолював збірну України з велотреку, яку підготував до шести Олімпіад.

Якщо ви хочете, аби ваша дитина росла здоровою, фізично розвиненою, дисциплінованою, то сміливо її приводьте до велосипедної школи столичного велотреку.

Ярослав ТИМОШИК

Фото на головній із сайту КМДА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *