«Галатасарай» хоче бачити у своєму складі Євгена Коноплянку

За повідомленнями турецьких ЗМІ, клуб зі Стамбула розпочав перемовини із «Шальке» стосовно трансферу українського півзахисника.

Новий наставник «Галатасараю» Ігор Тудор дуже сильно зацікавлений у послугах Коноплянки. Тудор планує перебудувати гру команди на тактичну схему 4-3-3, де особливе місце в атаці відводиться крайнім «вінгерам». Саме на таку позицію хорватському спеціалісту і потрібен Євген Коноплянка. За інформацією турецького телеканалу Bein Sports, «Галатасарай» та «Шальке» вже розпочали перемовини стосовно можливого трансферу гравця збірної України.

Наразі не повідомляється, на яких умовах «Галатасарай» прагне здійснити трансфер: взяти українця в оренду чи викупити його контракт.

У той же час новий тренер «Шальке» Доменіко Тадеско через ЗМІ натякнув, що Євген отримає шанс проявити себе в Німеччині. Попереднього наставника німецької команди Маркуса Вайнцирля, в якого був конфлікт з Коноплянокю, звільнили із «Шальке» три тижні тому.

Нагадаємо, Євген перейшов із «Севільї» до «Шальке» минулого літа. Але за рік так і не зміг пробитися до основного складу. Не в останню чергу через непорозуміння з попереднім наставником. Як розповідав сам Євген, він неодноразово цікавився у Вайнцирля, чому не грає, над чим йому потрібно працювати, яких компонентів гри додати? Однак у відповідь лише чув: «Все гаразд, у мене до тебе претензій немає».

З таким підходом Коно награв у «Шальке» всього 600 хвилин у 17 матчах, забивши 1 гол та віддавши 1 результативну передачу.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *