ФІФА покарало «Дніпро» зняттям очок за борги перед футболістом

ФІФА покарало «Дніпро». Клуб Ігоря Коломойського опинився у зоні вильоту.

ФІФА позбавила дніпровський «Дніпро» шести очок за невиплату заборгованості перед колишнім півзахисником команди Данило Соузою. Згідно умов контракту дніпряни заборгували футболісту 125 тисяч доларів США. Дисциплінарний комітет ФІФА дав «Дніпру» 30 діб на влагодження ситуації, однак керівництво клубу так і не розрахувалося з Данило Соузою.

Нагадаємо, це уже друге зняття очок з «Дніпра» впродовж нинішнього сезону. У жовтні, за борг перед агентом колишнього тренера команди Хуанде Рамоса з «Дніпра» також зняли 6 очок.

Таким чином за сезон команда Дмитра Михайленка втратила 12 балів у турнірній таблиці та опустилася на 11 місце. Нині «Дніпро» з шістьма пунктами перебуває у зоні вильоту.

Тим часом «Дніпро» може понести ще одне покарання за невиплату боргу перед екс-захисником команди Артемом Федецьким. Зі слів юриста футболіста Дмитра Коробка, «Дніпро» заборгував Федецькому кошти за сім повних, та чотири неповних (заборгованість погашена частково) місяців роботи.

Артем Федецький подав скаргу до палати суперечок ФФУ ще 28 серпня. Інстанція повинна винести рішення по цій справі 15 лютого.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *