Дієго Марадона став головою правління футбольного клубу “Динамо-Брест”

Аргентинський футболіст Дієго Марадона став головою правління футбольного клубу з Білорусі “Динамо-Брест”. Про це повідомляється в офіційному Твіттері клубу. Марадона підписав з брестським “Динамо” трирічний контракт; сума гонорару не розголошується.

Аргентинець займатиметься питаннями стратегічного розвитку клубу і взаємодіятиме з його структурними підрозділами, включаючи дитячу академію “Динамо-Брест”. Він розпочне роботу після завершення Чемпіонату світу в РФ.

Дієго Марадона виступав за футбольні клуби “Барселона”, “Наполі” і “Севілья”; у 1977-1994 роках грав за збірну Аргентини, виграв чемпіонат світу 1986 року і завоював друге місце на Мундіалі-1990. Марадону визнали кращим футболістом XX століття за підсумками голосування на сайті ФІФА. На початку травня легенда футболу після річної співпраці розірвав контракт з арабським клубом “Аль-Фуджайра”, який він не зміг вивести в елітний дивізіон чемпіонату ОАЕ.

Брестський футбольний клуб “Динамо-Брест” був заснований в 1960 році, влітку 2016-го до нього зайшли інвестори з Об’єднаних Арабських Еміратів, після чого в “Динамо-Брест” з’явилися нові менеджери і гравці, а також була відкрита футбольна академія.

Сьогодні “Динамо-Брест” посідає восьме місце в загальній турнірній таблиці чемпіонату Білорусі з футболу.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *