Cкандал у Туреччині: члени національної збірної з тхеквондо влаштували секс-оргію

Справжній вибух у соцмережах спричинила фотографія, на якій член збірної Туреччини з тхеквондо робить селфі на фоні голих партнерів по команді. У цей час один зі спортсменів займається сексом з дівчиною, а ще троє спостерігають за тим, що відбувається.

Всі учасники фото голі. Знімок, який з’явився у Твіттері, викликав бурхливе обговорення і хвилю критики в турецькому сегменті інтернету. Користувачі соціальних мереж вимагають негайно покарати спортсменів, однак Федерація тхеквондо Туреччини і потенційні учасники секс-вечірки поки не коментують скандал.

Турецькі видання відзначають, що дівчина на фото також є спортсменкою, щоправда конкретних імен ніхто не називає.

Варто додати, що збірна Туреччини тріумфально виступила на чемпіонаті Європи, який кілька днів тому завершився в російській Казані. Турецькі спортсмени завоювали три “золота”, чотири “срібла”, дві “бронзи” і посіли друге місце в загальнокомандному заліку. Всі три нагороди найвищого ґатунку завоювали жінки.

У соцмережах припускають, що, скоріш за все, фото зробили саме в Росії. Можливо, такою “вечіркою” спортсмени відзначили перемогу своєї команди.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *