Першому заступнику голови КМДА Поворознику вручено підозру

Cлідчі прийшли до першого заступника голови Київської міськдержадміністрації Миколи Поворозника – йому вручили підозру у справі щодо позбавлення земельної ділянки апарату Ради національної безпеки та оборони.

Про це написав у соцмережах мер столиці Віталій Кличко.

Цитуємо: “У 2019 році міська влада припинила право постійного користування ділянкою на вулиці Щусєва біля станції метро “Сирець”. Місто привело занедбану територію до ладу, вивезло сміття, здійснило благоустрій території. І облаштувала там сквер. Але РНБО не полишає намірів забудувати територію висотками і через правоохоронців продовжує тиснути на столичну владу.

Історія цієї ділянки, нагадаю, наступна. В 2009 році вона була передана апарату РНБО України в постійне користування для будівництва, експлуатації та обслуговування багатоквартирних житлових будинків із підземними паркінгами та об’єктами соціально-побутової інфраструктури.

Однак у 2019 році було встановлено, що всі 10 років ділянка не використовувалась за призначенням, будівництво не було розпочато. Натомість на земельній ділянці утворилося стихійне сміттєзвалище”.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *