Велоспорт. У Львові стартував зимовий чемпіонат України

До Львівського велотреку прикуто увагу вболівальників, спортсменів. 15 лютого тут розпочинається зимовий чемпіонат України. Йдеться про олімпійські та неолімпійські номери програми. Завершаться змагання 18 лютого.

Графік змагань можна подивитися за посиланням: http://velosport.org.ua/poperedniy-grafik-zmagan-zchu-15-20-lyutog/

Оскільки мова про Львівщину, то розкажемо про яскравих представників велоспорту цього регіону. Так, найкращим спортсменом Львівщини, за підсумками грудня 2017 року, став Роман Гладиш, член національної збірної команди України з велосипедного спорту. Майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту (трек), представляє Збройні сили України та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності.

Цього місяця у Романа – змагання високого рівня: візьме участь у чемпіонаті світу, який пройде з 28 лютого по 4 березня у місті Апелдорн (Голландія), повідомляє Федерація велосипедного спорту України.

Нагадаємо, що Роман, за підсумками усіх п’яти етапів Кубка світу з велосипедного спорту (трек), посів третє місце у дисципліні омніум серед чоловіків.
Із Львівщини також Олег Канака. Він є вихованцем Львівської ДЮСШ «Іскра», нині – студент Львівського училища фізичної культури.

Нагадаємо, що Олег Канака в Італії  став чемпіоном світу з велосипедного спорту на треку серед юніорів.

Ці змагання були досить престижними, адже на старт вийшли збірні із 34 країн. Олег Канака переконливо довів, що сьогодні є кращим – зі значною перевагою над суперниками виборов звання чемпіона світу серед юніорів у груповій гонці.

Торік Олег Канака успішно виступив на Київському велотреку в рамках чемпіонату України.

“За такою талановитою молоддю — майбутнє українського велоспорту! Пишаємося вами, хлопці, й очікуємо нових перемог!” – зазначає президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.

На фото: Львівська команда на Київському велотреку
Фото Олексія ІВАНОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *