Суперкубок України – у київського “Динамо”

Третій рік поспіль столичні динамівці здобувають головний футбольний трофей країни. 

У матчі за Суперкубок 25 серпня “Динамо” перемогло “Шахтар” з рахунком 3:1.

“Інтриги цьогорічному протистоянню двох грандів українського футболу додавала присутність на тренерському містку біло-синіх Мірчі Луческу. Багаторічний керманич донецької команди вперше протистояв своєму колишньому клубу, – йдеться на сайті Української асоціації футболу. – На початку зустрічі, яка проходила за дощової погоди, більш впевнено контролювали м’яч гравці помаранчево-чорних, утім, результативну комбінацію першими розіграли динамівці. Де Пена розпочав атаку діагоналлю на Родрігеса й сам її завершив ударом головою після навісу від Сидорчука. Потім у контратаці «Динамо» вдало зіграв Родрігес, який перекинув Пятова, що далеко вийшов із воріт. Але невдовзі «Шахтар» знову зробив рахунок хитким — Мораес відгукнувся на флангову передачу Тете на ближню стійку. 1:2.

До перерви Тете ще встиг пробити в поперечину, у другому ж таймі гірники атакували ще наполегливіше й змусили «Динамо» дуже низько сісти в захисті. Гра проходила переважно на половині поля біло-синіх, але численні атаки підопічних Луїша Каштру мети не досягали. Тренер донеччан випустив на поле після перерви чотирьох свіжих гравців атакувального плану, але спрацювали заміни не португальця, а Мірчі Луческу. Андрієвський віддав пас, а Соль головою забив третій м’яч «Динамо».

Отже, у 17-му розіграші Суперкубка України «Динамо» оформило дев’яту перемогу та випередило за цим показником свого суперника, в якого лишилося вісім титулів”.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *