Євро-2020: Україна, попри поразку з австрійцями, ще має шанси на плей-офф

У матчі третього туру Чемпіонату Європи з футболу у Бухаресті збірна України програла команді Австрії з рахунком 0:1.

Збірна України з футболу програла команді Австрії на XVI чемпіонаті Європи.
У третьому турі групової стадії Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка на «Арені Націонале» в Бухаресті (Румунія) поступилися національній команді Австрії – 0:1, передає Укрінформ.

Долю протистояння вирішив Крістоф Баумгартнер, який відкрив рахунок на 21-й хвилині зустрічі.
Після подачі стандарту Крістоф Баумгартнер випердив Іллю Забарного і пробив у кут воріт Георгія Бущана.

Українці довго не могли відповісти чимось небезпечним в атаці. Був удар Миколи Шапаренка, який відбив воротар австрійців, а нога Андрія Ярмоленка не дотягнулася на добивання.

Австрійці ще мали два моменти, щоб збільшити рахунок. Марко Арнаутович спочатку не поцілив у ворота з метрів 12-ти, а під завершення тайму зірка збірної Австрії не зумів переграти Бущана.

Старт другого тайму нічого не змінив у грі. Австрія контролювала гру, щоправда ледве не забила у власні ворота. Після подачі стандарту Штефан Ляйнер головою бив у власні ворота, і тут вже сейв голкіпера австрійців.

На цьому майже вся небезпека біля воріт Австрії закінчилася. Суперник грав по рахунку і не дав шансів синьо-жовтим на позитивний результат.

В іншому матчі групи С Нідерланди розгромили Північну Македонію з рахунком 3:0.

У збірної України залишилися теоретичні шанси на вихід з групи з третього місця. Але все залежить від інших команд, і в першу чергу від збірної Росії, якщо вона програє Данії.

Матчі 1/8 фіналу Євро-2020 відбудуться 26-29 червня, чвертьфінали пройдуть 2 і 3 липня, півфінали – 6 і 7 липня. Матчу за третє місце не буде.

Фінал чемпіонату Європи прийматиме 11 липня стадіон «Вемблі».

Читайте також:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *