У матчі за Суперкубок “Шахтар” розгромив київське “Динамо”

У поєдинку за Суперкубок України футбольна доля усміхнулася донецькому “Шахтареві”.

У першому таймі динамівцям “удавалися швидкі атаки, – пише сайт Української аосціації футболу.  На 12-й хвилині Супряга, який доволі несподівано опинився у стартовому складі (зіграв усього вдруге в сезоні), влучив у стійку.

Невдовзі Буяльський після прострілу Кендзьори пробивав у дотик, і Пятов потягнув м’яч із-під поперечини. Після цього більш ефективно атакував «Шахтар». Траоре кілька разів опинявся на вістрі, і один із моментів завершився голом.

Після подачі Додо Марлос головою скинув м’яч на свого форварда, і Траоре за ідеальною траєкторією з місця переадресував його рикошетом від стійки до сітки. 1:0.

Більше моментів у першому таймі не було створено, а відразу після перерви помаранчево-чорні ледь не збільшили перевагу, коли Степаненко з-за меж штрафного поцілив у каркас воріт.

Біло-сині пішли великими силами в атаку й навість створили напругу біля володінь Пятова, але гірники організували ще одну разючу контратаку: Ісмаїлі з Траоре на швидкості пройшли динамівський захист. 2:0.

Невдовзі історія повторилася: «Динамо» намагалося притиснути суперника до воріт, але наразилося на контрвипад. Майкон обікрав Сидорчука в центрі поля, а Алан Патрік завершив свій прохід невідпорним ударом у верхній кут.

3:0, і підсумок протистояння був фактично визначений. На останніх хвилинах чудовий шанс забити м’яч престижу не використав Гармаш.

«Шахтар» перервав трирічну гегемонію «Динамо» в Суперкубку України та зрівнявся з киянами за кількістю перемог — по дев’ять. Роберто де Дзербі став дев’ятим тренером, який тріумфував у турнірі, у Мірчі Луческу залишилося вісім особистих титулів”.

Фото Володимира Раснера,
Українська асоціація футболу

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *