Вінус Вільямс потрапила в ДТП, внаслідок якої загинула людина

Семиразова переможниця турнірів серії Grand Slam, легендарна тенісистка зі США вскочила в халепу.

9 червня на своєму позашляховику Toyota Sequoia Вінус проїжджала перехрестя в Палм Біч Гарденс штату Флорида, коли в неї врізалася машина Hyundai Accent.

Як повідомляє видання TMZ Sport, за кермом постраждалого авто перебував 78-річний Джером Бартон. Після ДТП чоловіка одразу госпіталізували, однак через два тижні він помер у шпиталі. У його дружини виявлено переломи та інші травми.

Правоохоронні органи вважають винуватицею ДТП знамениту тенісистку, яка, начебто, порушила правила проїзду перехрестя, не поступившись дорогою. На момент аварії слідів алкоголю чи наркотиків у крові Вільямс не було.

У свою чергу адвокати спортсменки стверджують, що Вільямс виїхала на перехрестя, коли сигнал світлофора дозволяв проїзд, а швидкість її машини не перевищувала 5 миль (8 км) на годину.

Тому вважають свою клієнтку невинуватою. Вони назвали ДТП трагічним випадком та заявили, що Вінус уже висловила глибокі співчуття родині загиблого. Також, за словами захисників тенісистки, наразі їхній підзахисній не висували ніяких звинувачень.

За твердженням поліції, розслідування обставин ДТП триває.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *