Переможців змагань на Київському велотреку запросив пообідати ресторан

Київський велотрек сьогодні – головна арена. Щойно тут завершилися міські та республіканські змагання, і ось чергове випробування… Громадська організація “Київський велотрек” минулої суботи організувала вельми цікавий спортивний захід серед любителів — велосипедний спринт.

Переможцям вручили медалі і — запрошення до одного із столичних ресторанів. Серед тих, хто тієї суботи крутив педалі на велотреку  був і фахівець IT-сфери Євген Гатальський. Йому — 30 років. З велосипедом “дружить” вже років зо три. До десяти годин на тиждень — стільки часу витрачає Євген на тренування. Дізнавшись про велосипедний день на треку, вирішив приєднатися…

– Медальних амбіцій у мене не було, бо не ставив за мету перемогти, – розповів Євген. – Просто хотів перевірити себе, подивитися на інших під час цих перегонів. А змагалися досить серйозні опоненти, отож, щоб стати лідером, треба бути в хорошій спортивній формі. Сподіваюся, що приїду й на наступні змагання.

До речі, на першу сходинку п’єдесталу пошани піднявся 22-річний Антон Петров.

Випробував велотрек і Сергій Сичов, хоч і “спеціалізується” на шосейних гонках. У Сичова — четверте місце у спринті. Сергій розповів “Українському репортеру”, що його улюблена стихія — академічне веслування, він — чемпіон України. Нині працює тренером з цього виду спорту. Але ж має ще одне захоплення — велосипед. І ця, друга, стихія також полонила його. До 400 кілометрів на тиждень — такий відрізок шляху долає на велосипеді чемпіон. Тренується.

Приємно, що таких одержимих людей “притягує” ця спортивна арена. Керівник ГО “Київський велотрек” Олександр Пригунов розповів, що активісти хочуть зробити постійними такі короткі велосипедні змагання. Очікується, що 19 серпня на велотреку пройдуть змагання з класичних видів велоспорту.

Уболіваємо! Підтримуємо!

Леонід БОРИСЕНКО

Фото Миколи ПАЛІТРИ

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *