Володимир Парасюк: “Я не розумію Папи Римського. Якщо у когось була ціль нас примирити з росіянами, то це принесло тільки зворотній ефект”

Я – християнин, греко-католик, який ніколи не ставив під сумнів свою вірю. Як би не було складно, я кожного дня молюсь Богу і прошу, щоб все було добре.

Але я не розумію Папи Римського. Якщо у когось була ціль нас примирити з росіянами, то це все принесло тільки зворотній ефект. Ми не рівні з ними. Вони – вбивці і гвалтівники, а ми захищаємо свою землю від таких як вони.

Читайте матеріал: Події у Римі: жести примирення можливі лише після закінчення війни і покаяння росіян

Може хтось забув як Ісус Христос виганяв купців з Храму, бо вони осквернили дім Отця Небесного. Так і ми виганяємо ворога з наших домівок, адже він хоче знищити нашу історію, нашу віру, а найголовніше – наше життя.

Коли горять цілі міста, гвалтують жінок і вбивають маленьких діток, тоді потрібно чинити спротив, а не займатись політиканством. А знаєте чому? Тому що в такому випадку Бог нас не зрозуміє!
Друзі, Ми маємо бути сильніші і не розчаровуватись. Ніхто не є власником нашої віри: ні Папа Римський, ні будь-яка інша людина. Це те, що рівно дане усім нам.

І в мене є сумління і повне право критикувати вище керівництво церкви, бо хтось, мабуть, забув, що Ісус в першу чергу був місіонером. Тому, якщо хочете допомогти Україні, то приїжджайте сюди і допомагайте.
Коли я бачу, що робиться неправильно, я буду про це говорити, бо мовчати – це великий гріх. Ніщо не має похитнути нашу віру в Бога!

Володимир Парасюк

Джерело: Фейсбук

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”