Олександр Усик повернеться в ринг у вересні

Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відновлюється після травми і зможе повернутися на ринг у вересні.

Про це повідомив промоутер українського боксера Едді Гірн. В американському Оксон Хіллі відбувся вечір боксу, в головному поєдинку якого Майкл Хантер нокаутував Мальдонадо, – повідомляє Сhampion.

Спочатку вечір боксу повинен був очолювати українець Олександр Усик, який повинен був дебютувати в суперважкій вазі поєдинком з Карлосом Такамою, але під час підготовки українець отримав травму біцепса, і бій був скасований.

На прес-конференції після вечора боксу промоутер українця Едді Гірн назвав плановані терміни повернення українця – за його словами чемпіон за версією WBO, WBC і IBF у важкій вазі Олександр Усик повернеться на ринг у вересні. Усику не знадобиться операція.

“Усик, на жаль, відірвав собі біцепс, але він не буде робити операцію. Думаю, він повернеться в ринг у серпні, або приблизно в цей час. Ймовірно, пройде п’ять тижнів перш ніж він почне тренуватися.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов’язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *