За крок від прірви: «Дніпро» може повторити долю «Металіста»

Клуб втрачає провідних гравців та має серйозні проблеми з фінансуванням

Ще один український клуб може зникнути з футбольної карти України. Мова про «Дніпро», від фінансування якого відмовився власник клубу Ігор Коломойський. Він начебто дав зрозуміти, що фінансуватися «Дніпро» буде лише з власних заробітків, а коштів від Коломойського клуб більше не отримає, інформує інтернет-видання «Чемпіон».

Згодом стало відомо, що двоє лідерів команди – Валерій Лучкевич та Сергій Кравченко – найближчим часом стануть гравцями бельгійського «Стандарту». Клуби вже домовились про трансфери, а футболісти узгоджують умови особистих контрактів.

Нагадаємо, раніше «Дніпро» не продовжив угоди із сімома футболістами, а на початку місяця продав до турецького «Карабюкспору» Андрія Близниченка за 300 тисяч євро.

Таким чином, за неповний місяць дніпровський клуб втратив 10-ох гравців, більшість з яких виступали в основному складі.

Окрім цього, «Дніпро» так і не погасив заборгованість перед тренерським штабом Хуанде Рамоса, за що з клубу вже знімали очки. 31-го січня ФІФА розглядатиме питання застосування санкцій до українського клубу. Одним з можливих варіантів покарання «Дніпра» є пониження в класі.

Перспективи у «Дніпра»? Футболістів фактично немає – одна молодь. Санкції не знято, фінансування припинено. У Дніпрі побоюються, що після нинішнього сезону клуб може повторити долю «Металіста» та припинити своє існування.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *