Володимир Кличко повертається. Боксер Шеннон Бріггс анонсував з ним бій

Ми знову побачимо на боксерському ринзі Володимира Кличка. Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Шеннон Бріггс повідомив Talksport, що проведе з ним поєдинок.

«Доля все розставила по місцях. Я погодився битися з Володимиром Кличком в його першому бою після повернення. Я кажу вам про це першими. Про це не знає навіть моя дружина. Я клянусь богом, клянусь могилою моєї матері.

Ніхто про це не знає. Не знаю, чи буде це професіональний або виставковий бій. Мені подзвонили і сказали: «Хочеш битися з Володимиром Кличком?» Я відповів: «Так». Їм не потрібно просити мене двічі», – сказав Бріггс.

Бріггсу – 49 років, Кличку – 45.

Нагадаємо, що Володимир Кличко завершив боксерську кар’єру в 2017 році, програвши Ентоні Джошуа.

Шеннон Бріґґз — американський боксер-професіонал. Срібний призер Панамериканських ігор 1991 року. Чемпіон США серед любителів 1992 року.

Колишній чемпіон світу у важкій ваговій категорії за версією WBO (2006—2007). 16 жовтня 2010 програв за очками в Гамбурзі із Віталієм Кличком в бою за пояс чемпіона світу версії WBC.

Хоча він і не був нокаутований, але отримав численні травми. Після бою з Віталієм Кличком Бріґґза ушпиталили до реанімаційного відділення університетської клініки Гамбурга. В лікарні в Шеннона Бріґґза діагностували переломи стінок орбіт обох очей, окрім того, було встановлено, що він пошкодив зв’язки і м’язи руки.

Фото із сайту fightnews.info

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *