Вболівальник ударив по обличчю гравця “Карпат” Федецького (+відео)

Після матчу 1/16 фіналу Кубка України між командами “Карпати” (Львів) і “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) один з уболівальників ударив захисника ФК “Карпати” Артема Федецького. Інцидент стався після поразки “Карпат” в Івано-Франківську з рахунком 2:1.

Чергова невдача команди, яка вже встигла змінити тренера через невдачі в національному чемпіонаті, стала причиною заворушень на трибунах, які влаштували фанати “Карпат”.

Вболівальники запалили фаєри і вибігли на поле для “розмови” з футболістами рідної команди. Один з фанатів схопив за одяг колишнього захисника збірної України Артема Федецького, а коли той, захищаючись, взяв його за шию, вдарив футболіста кулаком в обличчя (на відео з 1:55).

Після гри більше сотні прихильників «зелено-білих» оточили клубний автобус, вимагаючи серйозної розмови з футболістами. У справу втрутився спецназ, який узяв автобус у щільне кільце. Далі правоохоронці відтіснили фанів від автобуса, щоб футболісти змогли безпечно вийти з роздягальні. Гравці «Карпат» дуже швидко заскочили до транспортного засобу, який миттєво покинув стадіон.

Причиною такої поведінки стали незадовільні результати команди у сезоні. Хоча дивуватися немає чому. Після однієї з поразок у чемпіонаті України фани «Карпат» відверто заявили гравцям:

«Програєте в Кубку – буде погром» – і свого слова дотримали. Щоправда, поліція вже відкрила кримінальні провадження проти фанів за статтями Кримінального кодексу, які передбачають хуліганство та опір працівникам правоохоронних органів.

На жаль, тепер навряд чи цей конфлікт вдасться залагодити швидко. Футболістам треба негайно почати вигравати, інакше пересування Львовом перестане бути для них беспечним.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *