Українця Володимира Костевича визнано найкращим «лівим захисником» чемпіонату Польщі

На офіційному сайті польської футбольної ліги за Костевича проголосували понад 50 відсотків респондентів.

Молодий і талановитий екс-футболіст львівських «Карпах» Володимир Костевич, який цієї зими перейшов до польського «Леха», всього за півроку зумів здобути авторитет в команді та симпатії вболівальників. У футболці «Леха» Володимир зіграв 17 матчів, у яких віддав 2 результативні передачі.

Зріла, якісна, яскрава та надійна гра українського захисника вразила не лише керівництво клубу, а й уболівальників, і не тільки «Леха», а й багатьох інших клубів. У традиційному щорічному опитуванні польської футбольної ліги – «Екстракласи» Володимир Костевич переміг у номінації «кращий лівий захисник сезону». За нього проголосували 52% респондентів.

Завдяки вдалій грі за свій новий клуб Володимир Костевич опинився «на олівці» у тренерського штабу збірної України. За словами Андрія Шевченка, про успіхи Володимира у Польщі знають та активно слідкують за футболістом.

Однак поки що виклику до головної команди країни гравець так і не отримав. Можливо, проблема у конкуренції. Адже на позиції лівого захисника у складі «жовто-синіх» відмінно себе проявили молоді гравці – Едуард Соболь та Микола Матвієнко. Вони вдало «закрили» проблемну, після завершення кар’єри В’ячеславом Шечуком, позицію лівого захисника в національній команді.

Щодо перспектив Костевича одягнути «жовто-синю» футболку: Володимиру просто потрібно наполегливо працювати та демонструвати стабільно високий рівень гри. Тоді у нього буде шанс дебютувати за збірну України.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *