Теніс: Леся Цуренко виграла турнір в Акапулько

Це третя перемога українки в кар’єрі на змаганнях WTA.

Українська тенісистка Леся Цуренко стала переможницею турніру WTA в Акапулько. У фіналі змагань з призовим фондом 226 тисяч доларів Цуренко обіграла француженку Крістіну Младенович 6:1, 7:5.

Завдяки перемозі в Мексиці, Цуренко на 9 позицій піднялася в рейтингу WTA і наразі посідає 41 місце. Раніше Леся двічі перемагала на змаганнях WTA International: у Стамбулі (2015) та Гуанчжоу (2016). Тріумф в Акапулько став третьою перемогою українки на найпрестижніших тенісних змаганнях.

«Я виграла свій третій титул в третьому фіналі, тобто у мене 100% результат у фіналах. Дуже задоволена такою статистикою, до того ж, перемогти в такому особливому місці, як Акапулько, – це неймовірно. Я почувалася дуже упевнено в першому сеті, але в другій партії раптом почала нервувати. Крім того, Крістіна стала грати краще. Думаю, я відчула, що можу виграти цей титул, через що мені трохи додалося хвилювання. Младенович підштовхувала мене до того, щоб грати у свій кращий теніс. Я намагалася фокусуватися на своїй грі, тому що суперниця багато атакувала. Дуже рада, що у підсумку у мене усе вийшло», – поділилася враженням від перемоги Леся Цуренко.

Не може не тішити той факт, що українські тенісисти дуже вдало розпочали 2017 рік. Перемога Цуренко стала вже четвертим титулом, виграним нашими спортсменами. Нагадаємо, що Еліна Світоліна перемогла на турнірі в Дубаї, Олександр Долгополов – в Буенос-Айресі, а Ольга Савчук виграла парний титул на змаганнях WTA в Хобарті.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *