Роман Зозуля призупинив свої виступи за збірну України

Нападник розуміє, що наразі перебуває без ігрової практики, тож вважає несправедливим, якщо його викликатимуть до національної команди.

Відповідну заяву футболіст виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я вирішив призупинити свою кар’єру гравця збірної України. Я довго до цього йшов. Але вважаю, що це рішення правильне на даний момент. Я віддавався команді кожного матчу. Я завжди готовий битися як в останнє. Зараз я чудово розумію, що я не є гравцем рівня збірної. В мене немає практики», – пояснив Зозуля.

Також Роман наголосив, що у збірній повинні грати найкращі футболісти, і він не хоче просто так займати чиєсь місце. «Тільки найсильніші та кращі повинні бути у лавах збірної. Це моя особиста думка. Я не хочу бути людиною, яка буде займати місце молодого та талановитого гравця. Я хочу бути не лише футболістом, який є в заявці збірної, а частиною великої футбольної сім’ї», – написав футболіст.

Проте Зозуля не ставить хрест на своїх виступах за національну команду в майбутньому. Роман готовий доводити, що є гідним головної команди країни та тризуба на її формі, однак лише тоді, коли у нього буде постійна ігрова практика. «Обіцяю, що я зроблю все, щоб бути достойним гравцем! Коли в мене буде достатньо ігрової практики і тренери побачать, що я достойний бути гравцем збірної, я з гордістю вдягну футболку с тризубом на серці! Але зараз саме час дати дорогу тим хлопцям, які заслуговують проявити себе», – додав Роман.

Безумовно, така позиція гравця заслуговує на повагу. Зозуля – сміливий хлопець, бо говорить правду. Він справжній патріот, який, до речі, зараз не грає лише через свої патріотичні переконання та допомогу бійцям з АТО. І він обов’язково буде грати за збірну України – потрібно лише набрати необхідних для цього ігрових кондицій.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *