Коноплянка вдвічі подешевшав за два роки

Переїзд до Європи явно не пішов на користь Євгену.

Два роки тому Євген Коноплянка переходив з «Дніпра» до «Севільї» у статусі «зірки», фіналіста Ліги Європи та лідера національної збірної України. Тоді трансферну вартість Євгена оцінювали у 25 мільйонів євро, хоча «Севільї» гравець дістався безкоштовно. Дивним чином у «Дніпрі» примудрилися не підписати з ним контракт, тому Євген пішов з клубу у статусі вільного агента.

Уже за рік потому, коли після невдалого сезону в Іспанії Коноплянка пішов у оренду в німецький клуб «Шальке», трансферна ціна футболіста становила 16 мільйонів євро. На жаль, Євген вже півроку як міцно сидить у запасі свого нового клубу.

Женя ображається і не розуміє, чому, але його гра за збірну у матчі проти Хорватії підтвердила – тренери «Шальке» не вороги собі, і Коноплянка справедливо «гріє банку» в німецькому клубі. Саме після матчу з хорватами Коноплянка «подешевшав» ще на 4 мільйони євровалюти. Сьогодні, за даними авторитетного порталу Transfermarkt, ціна на Євгена складає 12 мільйонів євро.

Таким чином, після двох невдалих сезонів у Європі ціна на Коноплянку знизилась більш ніж в два рази. Враховуючи те, що цього року Євгену стукне 28 , шансів зіграти на повну у топ – чемпіонаті у нього все менше.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *