Кличко: «Хочу піти з рингу чемпіоном»

Українець розповів про свою одержимість перед боєм з Джошуа.

Володимир Кличко в інтерв’ю Sky Sports розповів, що досить комфортно почувається у ролі претендента на титул чемпіона світу та прагне піти з рингу переможцем, передає офіційний сайт братів Кличків.

«Я буду битися з молодим чемпіоном, дійсно талановитим бійцем і хорошим спортсменом. У цьому бою я андердог, і цей факт дійсно стимулює мене. У такій ситуації я не був дуже довго, відчуваю себе молодим і націленим на титул. Я – офіційний претендент», – розповів українець.

За словами Володимира, він одержимий майбутнім боєм і перемогою в ньому. «Я хочу покинути ринг після цього бою переможцем. Це моя одержимість. Я одержимий цією метою. Багато хто, напевно, вважають мене божевільним: мені виповниться 41 рік, а я буду битися з хлопцем, який не тільки набагато молодший за мене, але і такий сильний, страшний, нокаутує всіх своїх суперників. Але я приймаю виклик – я люблю це. І я одержимий тим, що роблю».

Нагадаємо, що бій Джошуа-Кличко відбудеться 29 квітня у Лондоні. Боксери змагатимуться за три чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA та IBO. Інтерес до поєдинку небувалий, адже усі 90 тисяч квитків уже давно продано.

Підготував Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *