Іспанська “Барселона” здолала київське “Динамо”

Після сухої поразки з мінімальним рахунком в Іспанії чемпіони України опустилися на останній рядок турнірної таблиці групи E.

Як і передбачалося, у зустрічі з каталонським клубом, який нині переживає не найкращі часі, але залишається грандом європейського футболу, підопічним Мірчі Луческу більшу частину ігрового часу довелося діяти без м’яча.

На позиції форварда вийшов Супряга, який мав стати головною дійовою особою під час потенційних контратак біло-синіх. Більш-менш вдало організувати такий випад киянам вдалося на 12-й хвилині, щоправда, на вістрі опинився не Супряга, а Буяльський, а удару, який було заблоковано, завдавав Циганков, що набігав другим темпом. Господарі ж, маючи значну перевагу у володінні м’ячем, не поспішали форсувати події, напевно, розраховуючи, що їхній тиск рано чи пізно спрацює.

Зрештою, так і сталося. Після розіграшу кутового на 36-й хвилині відзначився Піке. Забити більше в першому таймі «Барселоні» завадив Бущан, який записав до свого активу кілька сейвів.

Після перерви, із появою на полі Фаті й Коутіньо, динамівцям стало ще важче стримувати наступ гранатово-синіх. Та й із виходом в атаку в них спостерігалися проблеми. Утім, ближче до завершення зустрічі гостям вдалося на деякий час відсунути гру від власних воріт та заробити кілька штрафних на половині поля суперника. Але рахунок першого тайму зберігся — 1:0 на користь «Барселони».

Українська асоціація футболу.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *