«Динамо» звернулося до УПЛ з проханням зіграти матч проти «Маріуполя»

Скандал навколо незіграного серпневого поєдинку чемпіонату України «Маріуполь» – «Динамо» набирає нових обертів.

Нагадаємо, «Динамо» – єдиний клуб УПЛ, який відмовився їхати на календарний матч чемпіонату проти «Маріуполя». Своє рішення кияни аргументували тим, що місто Маріуполь розташоване поруч із зоною проведення АТО, і вимагали особливих гарантій безпеки від силових відомств. Лише за такої умови Ігор Суркіс погоджувався привезти команду до берегів Азовського моря. Звісно, таких гарантій ніхто забезпечити не міг. Кияни не приїхали на матч і обіцяли довести свою правоту у міжнародному спортивному суді.

Тим часом КДК ФФУ присудив «Динамо» технічну поразку. Кияни подали апеляцію, розгляд якої триває.

Але останнім часом позиція «Динамо» стосовно матчу в Маріуполі суттєво змінилася. За інформацією ЗМІ, причиною тому стало втручання Президента України Петра Порошенка, який різко засудив вчинок киян.

На останньому засіданні УПЛ представники київського клубу визнали свою провину та попросили дозволити їм переграти матч проти команди «Маріуполь» без особливих гарантій безпеки. У «Маріуполі» цей факт підтвердили, але ситуацію не коментують.

Щоправда, не всі команди УПЛ готові підтримати «Динамо». Рішення ж апеляційного комітету ФФУ стосовно незіграного поєдинку мають прийняти завтра, 10 листопада.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *