Чемпіона світу з боксу Деонтея Вайлдера арештували за наркотики

Непереможного чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією WBC, американця Деонтея Вайлдера, поліція Тускалузи, штат Алабама, арештувала за зберігання марихуани. Офіцери, які чергували на розі вулиць, відчули запах дурману з Cadillac Escalade, на якому їхав Вайлдер. Поліцейські обшукали автомобіль і знайшли коноплю в салоні.

Вайлдера затримали за незаконне зберігання марихуани, йому висунули офіційне обвинувачення. З камери попереднього утримання його звільнили під заставу в $1000. Адвокати спортсмена наполягають, що травичка не його, її залишив хтось із друзів боксера.

Проблеми у Вайлдера можуть виникнути не лише з законом, а й Всесвітнім антидопінговим агентством (WADA), яке забороняє вживати марихуану перед змаганнями.

Це вже не перші проблеми Вайлдера з законом. 2013 року у Лас-Вегасі під час вечора боксу, де Флойд Мейвезер виступав проти Роберта Герреро, його арештували за побиття жінки. Тоді адвокати заявили, що боксер подумав, ніби жінка щось у нього вкрала. Справу тоді закрили.

Нагадаємо, що в лютому 2017 року Вайлдер уп’яте захистив свій чемпіонський пояс. На професійному рингу він провів 38 боїв, у всіх здобув перемогу.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *