З гранатомета вдарили по офісу “Київміськбуду”

У Печерському районі – надзвичайна подія. Вночі, 13 квітня, приблизно о другій ночі хтось вистрілив з гранатомета по офісній будівлі “Київміськбуду”, що на вулиці Суворова. Пошкоджено відділ продажів компанії, а також ресторан.

Неподалік, через доргу правоохоронці знайшли відстріляний тубус від гранатомета зі знищеними номерами, повідомляє відділ комунікаціі поліції Києва. У слідстава є також запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою.

“Київміськбуд” – один із провідних забудовників столиці. В різні роки підприємство збудувало такі відомі об’єкти, як готелі “Славутич”, “Либідь”, “Київ”, “Спорт”, “Хрещатик”, “Салют”, “Козацький”, меморіальний комплекс Великої Вітчизняної війни, споруда АСК телебачення, університети, універсами, промислові об’єкти і споруди, лабораторні корпуси та безліч інших об’єктів.

Сайт комапнії розповідає, що “гордістю київміськбудівців стали реконструйовані об’єкти – Палац культури “Україна”, Національна філармонія, оновлені площі та вулиці Києва, переобладнання транспортних вузлів, автовокзалу, площі Слави. Цей перелік доповнюють збудовані багатофункціональні транспортні розв’язки у кількох рівнях – по вулиці О. Теліги та Севастопольської площі.

Окрасою Києва стало спорудження Південного залізничного вокзалу, який побудований “Київміськбудом” за 158 днів. І, звичайно ж, реконструйований в установлені терміни спорткомплекс Олімпійський…”

Як відомо, в різні періоди нввколо “Київміськбуду” спалахували резонансні пристрасті щодо акцій. За каденції мера Черновецького акції компанії намагалися “вивести” різні спритники, потім місто повернуло ці активи в комунальну власність.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *