Збірна України вирушила до Польщі на перший етап Кубка світу з велоспорту на треку

На змаганнях, які відбудуться у місті Прушківа з 3 по 5 листопада, наша національна команда буде представлена найсильнішими спортсменами серед чоловіків та жінок.

Як повідомляє Федерація велосипедного спорту України, до Польщі наша збірна вирушила у наступному складі:

Чоловіки: Володимир Бучинський, Максим Васильєв, Андрій Винокуров, Роман Гладиш, Віталій Гринів, Володимир Джус, Андрій Куценко, Володимир Фредюк, Тарас Шевчук.

Жінки: Любов Басова, Вікторія Бондар, Тетяна Клімченко, Оксана Клячина, Валерія Кононенко, Анна Нагірна, Олена Старікова, Ганна Соловей.

Від першого етапу Кубка світу чекаємо успішного виступу та нагород. Команда у нас досвідчена, збалансована, а головне, як то кажуть, «на ходу». Адже зовсім недавно, саме ці спортсмени привезли з чемпіонату Європи чотири медалі. Роман Гладиш, Андрій Винокуров та Любов Басова на змаганнях в Берліні здобули бронзу, а Тетяна Клімченко потішила усіх українських прихильників велоспорту сріблом.

Нагадаємо, цьогоріч Кубок світу з велоспорту на треку скрадатиметься з п’яти етапів. Після змагань в Польщі спортсмени вирушать до Великої Британії ( Манчестер, 10-12 листопада), далі – до Канади (Мілтон, 2-3 грудня), Чилі (Сантьяго 9-10 грудня), а завершиться Кубок світу в Білорусі (Мінськ, 19-25 січня).

А вже за тиждень після цих змагань стартує чемпіонат світу в нідерландському місті Апедорн з 28 лютого по 4 березня 2018 року.

Бажаємо нашим велосипедистам успіхів та нагород на кожному етапі змагань!

Фото Олексія ІВАНОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *