Воротар молодіжної збірної Німеччини відбив два пенальті завдяки шпаргалці

Підказку голкіпер сховав у гетру, куди заглядав перед кожним ударом суперника.

У півфіналі молодіжного чемпіонату Європи Англія – Німеччина голкіпер збірної Німеччини Юліан Поллерсбек оригінальним способом виграв для своєї команди післяматчеву серію пенальті. У правій гетрі голкіпер сховав кілька листочків, де, вочевидь, було написано, як б’ють пенальті гравці збірної Англії. Перед кожним ударом суперника Поллерсбек заглядав у свою шпаргалку. Це дозволило німцю парирувати два удари та вивести свою команду до фіналу.

Такий підхід воротаря то пробиття 11-метрових свідчить, що у штабі збірної Німеччини працюють справжні професіонали. Шпаргалка Поллерсбека – це результат кропіткої роботи не лише воротаря, а й тренерів та аналітиків, які, переглянувши безліч відео, досконало вивчили суперника. В тому числі – як останні пробивають пенальті. Педантичність німців вкотре принесла їм успіх.

Нагадаємо, основний час матчу завершився внічию – 2:2, а в серії пенальті, завдяки Поллерсбеку та його шпаргалці, німці перемогли 3:4.

У фіналі, який відбудеться 30 червня, збірна Німеччини зіграє проти «молодіжки» Іспанії, яка в іншому півфіналі обіграла команду Італії – 3:1.

Ярослав Тимошик

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *