Віце-прем’єр Зубко біг вулицями Житомира

Геннадій Зубко приємно здивував – вийшов на старт… В рідному місті.

Житомир має тренд спортивного міста. Це одна із стратегій, яка рухає сьогодні Житомир і рухає громаду. Другий Космічний напівмарафон, який проводиться до Дня міста і вже став традицією, – унікальний формат, що вирізняє Житомир. На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко перед початком Космічного напівмарафону у Житомирі.

«Бігти – це рух, це потрібно, щоб змінювати себе. Сьогодні люди вийшли на вулицю, спілкуються, відчувають жагу до перемоги. Саме таким об’єднанням вони змінюють і Житомир, і Україну, яка стає унікальною серед європейських країн», – каже Геннадій Зубко, якого цитує Урядовий портал.

Цього року на Космічний напівмарафон зареєструвалися понад 300 учасників, що вдвічі більше, ніж минулого. «Усі, хто вийшли сьогодні на старт, вже стали переможцями. Хочу побажати бути об’єднаними в незалежній українській родині всім громадам, які сьогодні святкують День міста. Зі святом спорту! Успіхів і перемоги!» – сказав пан Зубко.

Like

Леонід Фросевич

Головний редактор “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *