Федерація велоспорту гарантувала талановитій молоді підтримку

Федерація велосипедного спорту України на конференції підбила підсумки діяльності та визначила напрямки розвитку.

В роботі конференції взяли участь 23 делегати з обласних осередків, представники громадських установ, керівники фізкультурно-спортивних товариств та дитячих шкіл, тренери та спортсмени (всього 84 особи). Ідея із залученням осередків до роботи конференції та безпосереднє її проведення й організація за межами столиці вдалися. Львів напрочуд тепло та дружелюбно прийняв офіційний захід.

В порядку денному – найважливіші питання: доповідь президента Олександра Башенка про роботу ФВСУ в 2017 році; нагородження чемпіонів/призерів Європи, світу, Кубків світу: Олега Канаки, Яни Біломоїної, Любові Басової, Андрія Винокурова, Ольги Кулініч, Тетяни Клімченко, Олени Старікової, Романа Гладиша, Віталія Гриніва; звітність головних та старших тренерів з видів спорту: С. А. Панасенка, С. Л. Матвєєва, І. І. Ткаченка, М. М. Скиби; виступ віце-президента ФВСУ В. П. Коржа; звіт голови колегії суддів Наталії Фігурської; виступи делегатів з обласних осередків В. М. Набойщикова, О. М. Заяріна, О. М. Брічеєва, І. Я. Руссу, В. М. Пастернака, Є. В. Гонтовенка, В. В. Степаненка.

Президент Федерації велосипедного спорту України прозвітував про діяльність організації за рік, фінансування та зазначив основні перспективи розвитку й популяризації велосипедного спорту в Україні: “Я хочу висувати молоде покоління вперед, надавайте свої пропозиції, я абсолютно відкритий та готовий підтримувати талановиту молодь”.

На конференції було представлено звіт роботи за рік обласних осередків, названо найактивніші федерації, це – Львівська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Тернопільська. Також делегати запропонували план розвитку та критерії оцінювання роботи осередків на наступний рік. Протягом восьмигодинної дискусії вони проголосували за формування календаря тренерських рад, обговорили низку актуальних питань, зокрема перехід членів національної збірної України з велоспорту до іншої області або команди, організацію та проведення міжнародних змагань, які дають рейтингові очки спортсменам тощо.

Одним із гостей, якого особисто запросив президент ФВСУ, був чемпіон світу, дворазовий учасник Олімпійських ігор – Сергій Гончар. Він розповів про свою спортивну кар’єру на прикладі власного досвіду, поділився думками щодо розвитку професійного велоспорту в Україні.

Також серед спікерів був директор відновленого Київського велотреку Володимир Мельник, який надав слушну та влучну інформацію щодо фунціонування спортивного закладу в столиці.

Загалом в ході конференції було отримано до 20 питань та близько 12 звернень від представників громадськості.

Інф. Федерації велоспорту України

На цю тему читайте також;

Фото Олексія ІВАНОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *